Най-добрите калъфи за почитателите на Xiaomi

Най-добрите калъфи за почитателите на Xiaomi

Интересно

Без значение каква марка и модел телефон имаме, неговата внимателна употреба и правилно съхранение са задължителни. Така ще можем да го използваме възможно най-дълго време, без да ни се налага да посещаваме често сервиза за ремонт на мобилни устройства. Днешните кейсове за предпазване и защита на мобилните апарати са сред най-често купуваните аксесоари за смартфони, защото са удароустойчиви, качествени, а някои видове могат да бъдат и персонализирани.

Вижте предложенията за калъфи за Xiaomi от онлайн магазин etuo.bg, в който Ви очакват подходящи модели гръбчета за телефони Шаоми и още много други видове смартфони. Пригответе се за голям избор, ниски цени и разнообразие от кейсове, които са изработени от качествени материали и се отличават с модерен дизайн. 

Какви видове калъфи за Xiaomi има

Шаоми е марка смартфони, която стана доста популярна в последните две-три години. Все повече хора решават да си купят мобилно устройство именно на този бранд, който предлага едно добро съотношение между цена, параметри и визия. Но изборът на нов телефон не е всичко, за което трябва да помислим. От голямо значение е и как се грижим за апарата, също както и какво правим, за да го предпазим от евентуални удари и надрасквания.

Магазин etuo предлага разнообразни калъфи Шаоми, които могат да се класифицират по следния начин:

  • Тип “книга”;
  • Силиконови/каучукови;
  • Пластмасови;
  • Гравирани;
  • Кожени;
  • С блясък;
  • С клапа;
  • Бронирани и др.

Какъв точно вид ще изберете зависи от визуалните качества, които търсите, също както и от степента на защита, която искате за своя смартфон. Бронираните кейсове се считат за едни от най-здравите, но има и много силиконови модели, които отново впечатляват с устойчивост и високи експлоатационни качества. 

Кои са най-харесваните модели

Калъфите Xiaomi са разнообразни от гледна точка на дизайн и материалите за изработка, като всеки един вид е подходящ за конкретния модел телефон – Xiaomi Mi A1, Xiaomi Mi A2 Lite, Xiaomi Mi4c и др. Сред най-търсените и купувани модели кейсове са имитиращите син мрамор, флип кейсовете, тип “портфейл” и др. 

Можем ли да ги купим онлайн

Онлайн покупката на калъф за телефон Шаоми предоставя многобройни възможности да изберем и купим нов кейс, обръщайки внимание на всеки един детайл при избора на гръб за смартфон. Той трябва да ни допада не само от гледна точка на дизайна и цветовете му, но и по отношение на материалите за изработка, от които всъщност зависи и нивото на защита на устройството. Имате възможност да се сдобиете с калъф за телефон Шаоми само с няколко клика – лесно, удобно и приятно.