Какво възбужда мъжете? Полезни съвети

Какво възбужда мъжете? Полезни съвети

Интересно

Мъжкият мозък е устроен много по-просто от женския. Именно това прави “силния” пол много по-лесна мишена за сексуална манипулация и възбуда. Много дами знаят това и се възползват успешно от малките си секс трикове, които често са от голяма полза и за двамата. Но какви играчки можем да използваме, за да подлудим мъжа? Как да вдигнем неговото либидо до такава степен, че да ни остави без въздух в спалнята? Нека отговорим на тези въпроси.

Какви секс играчки използват мъжете

Има все по-голямо разнообразие при секс играчките за мъже. Освен различни видове кукли, които с времето стават все по-близки до истинската жена, има и много други предложения, чрез които можем да стимулираме интереса на мъжа до нас. Нека разгледаме какви са те, според онлайн магазин Клеопатра:

  • Вибриращи пръстени – вибриращите пръстени са едновременно удоволствие и за двамата партньори и определено всички ще сте доволни от новите усещания, които ще изпитате благодарение на такъв тип секс играчка. Тя ще стимулира и възбуди и вас, и човека до вас до краен предел и определено ще помогне за по-доброто прекарване в леглото;
  • Уголемяване на пениса – понякога мъжете имат доста по-малка увереност в леглото, заради недостатъчен според тях размер. Дори и жената да не мисли така, това понякога няма значение. Липсата на увереност определено не е възбуждаща за никого, затова опцията за прибягване до секс играчки, уголемящи пениса не е лоша идея. Разбира се, към темата трябва да се подходи много деликатно. Имайте предвид, че ако размерът според вас не е подходящ, а според мъжа е перфектен, то подобна изненада определено няма да повлияе положително на креватните упражнения. Точно обратното, ще постигнете нежелан ефект и това няма да е приятно за никого;
Секс играчки за мъже
  • Лубриканти – усещането за сухота не е приятно за никого. Въпреки че обикновено жената се подмокря, когато е възбудена, при някои дами това е в доста по-малки и съответно недостатъчни количества. Именно затова има множество видове лубриканти, които да използвате. Част от тях са с допълнителен затоплящ ефект. Това също подклажда страстите и създава приятно чувство, което ще помогне за по-продължителната ерекция на партньора;
  • Обездвижващи секс играчки – не забравяйте, че много от господата имат фетиши, които пазят в тайна по една или друга причина. Можете да се опитате да разкриете дали и човекът до вас има подобни и съответно да ги подкладите допълнително. Един от най-честите е груба игра, като трябва да установите коя роля иска да заеме вашият човек. Можете да пробвате да го вържете с белезници и да му завържете очите. За някои това е екстремно, но за други е доста еротично. Така или иначе няма как да разберете докато не пробвате, затова експериментирайте смело. Ако мислите, че може да не обича да е жертвата, можете да вържете себе си за леглото и така да го посрещнете след тежък работен ден. Едва ли има мъж, който би подминал подобна гледка, така че риск да не му хареса идеята може да се каже, че почти няма. 

Каквито и секс играчки да изберете, бъдете смели. Няма как да знаете какво е подходящо за вас и вашия партньор без да сте опитали. Експериментирайте, изпробвайте различни неща и си набавете усещания, каквито никога преди. Цените на секс играчките са все по-достъпни, така че е по джоба на всеки да опита нещо ново и интересно.

Други начини да възбудим партньора си

Освен чрез секс играчки, има и други малки тайни, които можем да използваме. Бъдете интимни с човека до вас, направете вечеря на свещи, посрещнете го по секси бельо или интересно костюмче. Отпуснете го, направете му еротичен масаж. Имайте предвид, че има изключително добри ароматни масла, които можете да използвате с тази цел и които ще подействат като допълнителен афродизиак. Друга, почти винаги работеща, идея е да му говорите мръсотии на ушенце. Това със сигурност побърква голяма част от мъжете и можете да го правите дори на публично място. Опитайте, със сигурност няма да съжалявате.