Какви дрехи са необходими за новородено бебе?

Какви дрехи са необходими за новородено бебе?

Интересно

Очакването на най-важния нов член в семейството е събитие, наситено с огромно вълнение, несравнимо щастие и силни емоции, породени от трескавата подготовка. Някои родители са фанатично суеверни и предпочитат да не купуват почти нищо до деня на появата на бебчето. Други държат да се подготвят и да си набавят предварително всичко необходимо за дългоочаквания момент, за да избегнат допълнителен стрес и напрежение. Ние от Bebeshki Dreshki сме установили, че бебешките дрехи за новородено обикновено оглавяват списъка. 

Какво да съобразите при покупка на дрехи за новородено?

За да посрещнете адекватно нуждите на бебето в първите дни след изписването, необходимо е да сте купили поне основните дрешки, пелени, козметика и, разбира се – памперси. Запитвали ли сте се някога колко са различни списъците с облекла, медикаменти, посуда и текстил, които са купували родителите ни за нас, в сравнение с тези, които ние набавяме към днешна дата? Факт е, че пазарът е пренаситен и предлагането е наистина огромно. Често купуваме огромни количества бебешки дрехи, с които не успяваме да облечем новороденото ни дете дори веднъж.

Кои видове дрешки ще са Ви наистина необходими в първите седмици след появата на бебето?

Имайте предвид, че през първите месеци процесите на растеж при новородените са силно ускорени. При изписването и гостуването на родители, роднини и приятели вероятно също ще се сдобиете с огромни количества нови бебешки дрехи. Затова Ви съветваме да не прекалявате с броя дрешки, предвидени за първоначална употреба. Ограничете се до най-есенциалните облекла, но купете допълнително поне няколко артикула, които са един-два размера по-големи, за всеки случай. Основните бебешки облекла и аксесоари, от които ще се нуждае Вашето новородено, са:

  • Комплект за изписване – 1 бр.;
  • Бодита – 5 – 6 бр.;
  • Ританки – 5 – 6 бр.;
  • Пижамки – 3 – 4 бр.;
  • Гащеризончета – 3 – 4 бр.
  • Елече/жилетка (спрямо сезона) – 2 – 3 бр.;
  • Бебешки зимен гащеризон, тип космонавт (спрямо сезона) – 1 бр.;
  • Лигавници, ръкавички, чорапки, шапчици – 4 – 5 бр.;
  • Хавлийка с качулка за баня – 2 бр.

Какви бебешки дрехи ще откриете в сайта на Bebeshki Dreshki?

Bebeshki Dreshki Ви предлага богат и цветен асортимент от бебешки дрехи за момченца и момиченца, съобразени с най-актуалните модни трендове. Тук можете да се насладите на многообразие от прелестни облекла за новородени и пълни комплекти за изписване в няколко части. Насладете се на допира на качествените, меки и нежни материи и посрещнете с любов и грижа Вашите малки съкровища, подарявайки им удоволствието от това приятно и гальовно докосване.