Нови подходи за коледна украса

Интересно

Когато навън стане студено, започваме да прекарваме все повече време у дома. В такива моменти имаме нужда от малко магия, за да стоплим сърцата си и да усетим духа на идващата Коледа. А какво по-хубаво от това да поставим празнична украса, поръсена със звезден прашец, разказващ приказки с щастлив край? От Mömax съветват да започнете с декорирането на жилището си още в края на ноември, за да се наслаждавате на тържествения му облик по-дълго време.

Кога да поставим коледната декорация?

Всеки иска да постигне оригинални резултати, когато става дума за избора на коледна украса. Преди това трябва да решим кога е подходящо да я поставим, така че нито да избързаме, нито да закъснеем с декорирането. Все още има хора, които се придържат към старите традиции и украсяват елхата броени дни преди Коледа. Други пък нямат търпение да усетят аромата на горска свежест и да закачат чорапите над камината. Правилното решение е да последвате импулса си и да сложите коледната и новогодишната украса тогава, когато сърцето ви го пожелае.

На какви нови подходи можем да заложим, за да сме извън клишето?

Ако ви е омръзнало от едни и същи коледни украси и този път не искате да залагате на до болка познатите ви декоративни решения, ето някои далеч по-оригинални опции, от които да се възползвате:

  • бяла елха със сини играчки – няма спор, че вечно зелените дръвчета, окичени с висящи червени и златни играчки, са класика в жанра, но това ли е, което искате? Ако този път предпочитате да реализирате по-нестандартни идеи, изберете бяла елха със сини играчки и нека вашата Коледа бъде уникална;
  • минималистично украсена трапеза и прибори – това е възможно да се осъществи посредством свещници в арт стил, светеща декорация за стена в геометрични форми, стъклени вази с клони и други авангардни решения, които правят впечатление;
  • дървена коледна украса и естествени материали – шишарки, играчки за елха от дърво, пънчета и всякакви други природни изделия са прекрасен начин да внесем уют и празнична атмосфера в своето жилище;
  • лед лампички със звездички – доста симпатично, а и не толкова масово решение за коледна украса. Те са подходящи за навсякъде и ще озарят пространството със своята мека светлина.

Факт е, че предложенията по магазините са фрапиращо много. Това ни кара да се чувстваме затруднени от позицията си на потребители, които искат най-ефектните решения на най-добрата цена. Възможно ли е? Не забравяйте, че по Коледа търговците обявяват апетитни промоции, така че да можете да декорирате всяка една от стаите в къщата или апартамента по стилен и модерен начин.