cozy home

Направете дома си приятно място за пребиваване с тези лесни стъпки

Дом и Градина

Независимо дали сте горд притежател на ново жилище, или просто искате да внесете нотка уют и разнообразие в дома, който обитавате от години, мястото, на което живеете, е вашата крепост.


Истински важно е да се чувствате приятно в дома си. Това е мястото, което ви приютява след дългия натоварен ден, мястото, където се отдавате на заслужените почивка и релакс.

Ако искате да разнообразите интериора си, за да го направите по-приятен, но не ви се инвестират време и финанси в ремонтни дейности, ви предлагаме няколко лесни начина, с които да го постигнете.

Обзаведете дома си със свещи

candles at home

На пазара изобилства от разнообразие. Бихте могли да подберете наистина красиви и ароматизирани свещи, за да си създадете много уютна и предразполагаща атмосфера. Поставете по няколко в помещенията и си устройвайте отпускащи вечери, за да се презаредите с енергия за следващия ден.

Завеси, вместо щори

Колкото и стилно да изглеждат, щорите не биха могли да създадат онова усещане за домашна обстановка, както могат пердето или завесата.

Изберете си красиви феерични пердета, които да приглушават идващата светлина. Снабдете се и с плътни завеси за моментите, в които ще имате нужда от доза уединение.

Не забравяйте за килимите

carpet in the bedroom

Макар че през последните години се прокраднаха тенденции, които прокламираха премахването на постелките от интериора, ние вярваме, че един хубав килим придава неописуем чар на стаята.

Независимо дали ще се спрете на класически килим, мокет или така популярните напоследък шаги килими – бъдете сигурни, че така ще внесете нотка уют на дома си и ще го направите наистина приятно място за прекарване на времето.

Цветя навсякъде

Красивите растения, били те естествени или изкуствени, определено спомагат за чара на жилището ви. Разположете саксии в стаите си и ще усетите как те ви зареждат с положителна енергия и добро настроение. Бихте могли и да обособите зелен кът в хола си – вземете си цветарник, по който да поставите различни цветя. Особено подходящи са висящите растения, които ще спускат прелестните си листа и цветове надолу като един същински горски водопад.

Вашият коментар