clothes

Модните тенденции през есеннозимния сезон

Мода и красота

Дойде моментът, в който да си поговорим за … мода!


Модните тенденции, знаете, се менят непрекъснато и, ако желаете да сте в крак с тях, трябва непрекъснато да се информирате относно новостите, които брандовете налагат за сезона.

Днес сме синтезирали за вас всичко онова, което ще се счита за много актуално и модерно в облеклата и визиите за есеннозимния сезон тази година. Преоткрийте стила си и почерпете вдъхновение из следващите редове.

Жълтият цвят е предпочитан

yellow clothes

Колкото е необичаен да ви се вижда този цвят за есента или, особено, за зимата, е факт, че от модните къщи го предпочитат, що се отнася до акцентите в дрехите тази година. Заложете на облекло или аксесоар в този цвят и можете да бъдете убедени, че ще сте истински модерни и в крак с тенденциите.

Големите чанти изместват компактните

Ако сте дама, която винаги носи безброй вещи със себе си, то тогава имаме добра новина – на мода този сезон са големите, обемисти чанти. Забравете за малките чанти и клъчовете – заложете на оувърсайз аксесоар и бъдете наистина актуална. Големите чанти са извънредно удобни – в тях бихте могли да побирате всичко необходимо – от калъф за очила до чадър. Снабдете се с поне една обемиста чанта и заблестете през зимата.

Пера в дизайна

feathers

Перата са особено предпочитани този сезон. Заложете на аксесоари с пера бижута, колани, акцент в дрехата – определено няма да сбъркате, както и да решите да ги включите в тоалета си. Пъстрите пера са дръзки и закачливи; допринасят към визията ви с нотка екстравагантност и са истински грабващи вниманието през студеното време навън.

Токчета в неонови цветове

Ако сте от жените, които предпочитат кокетността на походката, породена от високия ток, то тогава този тренд е специално за вас. Брандовете решиха, че тази зима за предпочитане ще са обувките с токчета в ярки неонови цветове. Жълти, цикламени, зелени, сини – спрете се на чифт в ярък цвят и можете да бъдете сигурна, че ще сте част от последния моден писък. Също като при перата, обувките в неонови цветове носят настроение и дързост, които ще направят стила ви наистина неподражаем.

Бежовото е другият предпочитан цвят

Телесните нюанси са истински харесвани тази зима. Заложете на дрехи в този цвят и с лекота бихте могли да се наречете модна икона. Съчетайте този тренд с още един, който е доста нашумял – рокля с дължина до глезена. Подберете такава в бежов цвят и ще сте готова да се качите на модния подиум.

Вашият коментар