дамски часовници

Дамските часовници – непреходност в модата

Мода и красота

Всички дами знаят за важността на аксесоарите. Понякога правилно подбраните елементи биха могли да придадат характер и на най-семплия тоалет. От бижута, до шапки, та чак и до дамски часовници – светът на аксесоарите е необятен.


Днес решихме да се спрем именно на тиктакащите устройства, които красиво обгръщат китките ни. Дамският часовник отдавна не изпълнява само функционалност – всяка жена си има поне по един, който носи и като прекрасно бижу. В ерата на смартфоните като че ли все по-рядко прибягваме до услугите на ръчния часовник, а не би трябвало – колко по-удобно би било да узнаем часа, като само погледнем ръката си?

Ако сте сред малкото, които все още нямат свой собствен часовник, или просто желаете да допълните колекцията си с поредния красив аксесоар, ние ви предлагаме идеалното място за целта. В магазина на grazia.bg ще откриете богат асортимент от дамски часовници, които биха подхождали на всеки стил и визия. Голямото разнообразие на модели и наистина ниските цени ще ви убедят, че именно това е вашето място за сдобиване с уникален аксесоар.

Между какви стилове дамски часовници можете да избирате?

Най-общо казано, бихте могли да се спрете на елегантен, ежедневен и спортен вариант, когато става дума за най-подходящия тип дамски часовник за вас. Елегантните модели бихте могли да носите и като бижу всеки път, когато облеклото ви е по-шик и изискано. Спортните са наистина удобни и функционални, а сред ежедневните модели изборът е наистина голям – от големината, до материала на каишката и формата на циферблата.

Кой каза, че дамските часовници трябва да са в неутрални цветове?

Сякаш отмина времето на класическите сребристи, златисти, черни или кафяви варианти, що се отнася до цвета на любимия ви аксесоар. Напоследък все по-голяма популярност добиват цветните еквиваленти – колкото по-пъстър и шарен е един часовник, толкова повече прави впечаление той на ръката ви. Цветовото разнообразие срещаме както при каишките, така и във вътрешността на самия циферблат – не сте ли се прехласвали по часовник, изрисуван отвътре с красиви фигури?

Изборът при каишките е също толкова голям

Каишки се произвеждат спрямо всеки вкус – метална, силиконова, кожена, текстилна. Изборът зависи изцяло от вас и от онова, което ви е наистина удобно за носене. В крайна сметка, аксесоар или не, дамският часовник е целодневно на ръката ви и това предполага той по никакъв начин да не създава дискомфорт на кожата ви.

Надяваме се да сте преоткрили изяществото и функционалността на тези така любими аксесоари. Побързайте да се обзаведете още сега с поредния неотразим модел.

Вашият коментар