С какво да съчетаем килима, съветват от CarpetMax

Дом и Градина

Към днешна дата, рядко може да се открие интериорно решение, което да излъчва нежелан драматизъм или посредствена визия. Модните подиуми постоянно ни “омайват” с уникални предложения, които искаме да имаме на секундата, а що се касае до килимите – те са онзи задължителен завършек за всеки дом, без който обстановката би била някак скучна, неприветлива и “стерилна”. Разгледайте гамата CarpetMax килими и грабнете най-доброто подово решение на изгодна цена. 

С какво да съчетаем килима

Ако съществуват някакви правила, свързани с избора и комбинацията на нов килим за дома, то ние трябва да сме добре запознати с тях, за да постигнем оптимални резултати. Интериорните дизайнери съветват:

  • При помещенията, които изпълняват няколко функции наведнъж, е добре да сложите няколко килима, за да разграничите отделните зони;
  • Формата на подовата настилка е много важна, като ако ще я поставяте под кръгла маса, е добре да закупите покритие за под с кръгла форма;
  • Материите на подовото покритие трябва да кореспондират с тези на подовите настилки в съседство. Така ще избегнете еклектичната визия на стаята, в случай, че този стил не Ви е по вкуса;
  • Ако мебелите, стените и завесите са в ярки цветове, по-добре заложете на едноцветна и неутрална подова настилка. По този начин ще постигнете стилно звучене и красив интериор.

Не е нужно да сте специалисти, за да се справите отлично с избора на килим с подходящ дизайн. Открийте идеалните за Вас решения в онлайн магазин CarpetMax и направете от дома си едно приказно красиво място. 

В какви цветове се предлагат

В КарпетМакс Ви очакват не само ниски цени и отлично обслужване, но и разнообразие от подови настилки в различни цветове, размери, дизайн, шарки и прочее. Оставете ограниченията зад гърба си и допълнете наличните в помещението мебели с модерна подова настилка, която може да бъде в разнообразни нюанси: зелени, сини, бели, кафяви, пъстри, жълти, сиви, розови, червени и др. Магазин CarpetMax Ви очаква – Вие сте на ход!

Откъде да купя подова настилка

Заложете на магазин, в който има достатъчно голямо разнообразие, за да избирате на воля и точно толкова ниски цени, че да не се разорите финансово. Магазин КарпетМакс е онова място, където има от всичко по много и за всекиго по нещо, а Вие ще можете да изберете нов килим, без да правите компромиси с каквото и да било. Постелете си красота и комфорт и стъпвайте с удоволствие по земята.