winter coat

Зимните тенденции в модата, които да следите и спазвате

Мода и красота

Зимата е сезон, който предполага да прибегнете до онези дрехи в гардероба, които ви карат да се чувствате стилни и красиви – говорим за палтата, ефектните ботуши, шапките и още изобилие от дрехи и аксесоари.


Възползвайте се от студеното време навън и извлечете максимална полза от него – днес сме ви подготвили няколко зимни тенденции, които да следвате, ако искате да сте наистина в крак с модата и неотразими.

Палтата са най-добрият избор

Хубавото дълго топло палто е онзи задължителен зимен елемент от визията ви, който не бихте желали да пропуснете. Заложете на модел с косъм или без – независимо какво изберете, бъдете сигурни, че ще изглеждате наистина добре. Палтото се съчетава чудесно както с панталони или дънки, така и с поли и рокли. Не пропускайте да обзаведете гардероба си с поне едно и ще се наслаждавате на стилната си визия през целия сезон.

Ботушите са задължителни

boots

Чифт красиви ботуши придават истински темперамент и вкус на визията ви. Ако предпочитате удобството, си вземете нисък чифт, за да можете комфортно да прекосявате зимните преспи навън. Ако пък ежедневието ви не изисква дълго ходене пеша, то тогава препоръчваме елегантния висок ботуш – би направил всяко облекло да изглежда като за милиони. Съчетайте ги с дънки и панталони или пък с рокля до коляното. Ефектът ще бъде гарантиран и никой не би могъл да отклони поглед от вас.

Шапка и шал

scarf

Сещате ли се за нещо, което да е по-зимно и навяващо уют от шапката и шала? Не и ние. Обзаведете се с тези аксесоари, за да вкусите от най-добрите страни на зимата – стилната визия. Бихте могли да избирате от голямо разнообразие на модели – от шапките може да се спрете на барета, каскет или топла плетена шапка. При шаловете истински хит напоследък са шаловете тип яка – увийте такъв модел около врата си и се почувствайте прегърнати от зимата.

Ръкавици

Ръкавиците също перфектно се съчетават с всеки стил и визия. Бихте могли да избирате между плетени или кожени. За истински стилен външед вид заложете на кожените ръкавици, а ако сте почитател на уюта, то тогава чифт плетени меки ръкавици биха били идеалният вариант за вас.

Не пропускайте да включите който и да е елемент от изброение, а, защо не, и всички, за да сте неотразими през целия зимен сезон и да не ви се иска зимата да свършва!

Вашият коментар