Важни съвети за избор на дрехи за пълни жени

Важни съвети за избор на дрехи за пълни жени

Мода и красота

Когато сте голямо момиче, може да е особено трудно да намерите дрехи, които да пасват на фигурата ви и да подчертават извивките ви. Не е много по-лесно да намерите дрехи, които не ви карат да се срамувате или да се разочаровате, когато трябва да ги дърпате отново и отново. Понякога дори най-простият избор на дрехи може да се окаже голямо предизвикателство. Въпреки това, с известна доза предвидливост и предварително планиране, пазаруването на дрехи за по-едри жени не е необходимо да бъде толкова трудно.

Планирайте пазаруванетоси предварително

Едно от най-добрите неща, които можете да направите, за да улесните пазаруването на дрехи големи размери, е да планирате предварително. Уверете се, че в гардероба си имате разнообразни дрехи, които можете да извадите, когато сте готови да намерите нови дрехи, които ви подхождат. Когато разполагате с няколко различни варианта, които знаете, че можете да носите, е много по-лесно да намерите дрехи, които ви стоят добре. Направете проучване онлайн и разберете кои стилове са най-популярни сред по-едрите жени. Въпреки че може да е изкушаващо да пазарувате в магазини, които продават предимно дрехи за жени с определен тип тяло, има много други магазини, които продават дрехи и за по-едри жени.

Стойте далеч от щампите и ярките цветове

Ако не сте внимателни, дрехите често могат да бъдат голям източник на разочарование, когато се опитвате да намерите дрехи, които ви подхождат. Защо? Защото твърде често дрехите, които са ярки и цветни, често са първите, които не пасват правилно. Разбира се, може да е изкушаващо да купувате дрехи с ярки и забавни цветове, но е важно да имате това предвид, докато пазарувате. Цветовете, които се пресичат и са твърде ярки, често могат да затруднят още повече намирането на дрехи, които да подхождат на фигурата ви. Освен това твърде приглушените цветове също затрудняват намирането на дрехи, които да подхождат на фигурата ви, тъй като много дрехи с приглушени цветове са създадени с оглед на малък брой типове тела.

Уверете се, че дрехите, които купувате, ви стоят добре

Когато се опитвате да намерите дрехи, които да ви стоят добре, е важно да помните, че не е необходимо да купувате чисто нови дрехи, за да направите това. Всъщност можете да получите много повече за парите си, като си купите някои използвани дрехи, които ви стоят добре. Важно е да запомните, че можете да подобрите прилягането на някои от дрехите си, като ги заведете при шивач или крояч. Възможно е да не успеете да получите перфектна кройка от първия път, но би трябвало да успеете да я подобрите с известна практика. Важно е също така да запомните, че не всички дрехи са еднакви. Въпреки че много евтини дрехи са предназначени да паснат на почти всеки, важно е да помните, че не всички дрехи са създадени, за да паснат на жени с различни типове тяло. Важно е да купувате само дрехи, които са проектирани с оглед на по-големи тела. Освен това винаги можете да експериментирате с различни модели, за да прецените с кои се чувствате най-комфортно и кои пасват по най-добрия начин на вашата фигура.

Източник: e-alexandra.com