зимни шапки

Три модела шапки, които всеки трябва да притежава в колекцията си от аксесоари

Мода и красота

Безспорно периодът от годината, който се характеризира с най-много модни попадения, е есента. Приветстваме я с нетърпение да се впуснем в поредните промени, свързани с визията и стила ни. Мразовитото време е предпоставка за избор на различни по вид аксесоари, които да се превърнат в неизменна част от модния ни всекидневен ансамбъл. Днес ще си говорим за носенето на шапки – ще се спрем на три модела, които смятаме за задължителни в колекцията от аксесоари на всеки любител на модерното и актуалното.

Освен като неповторим и будещ възхищение аксесоар, подчертаващ красотата и личния стил, шапките са и неизменно средство за предпазване от зимните студ и вятър. Изключително важно е здравето ни да е приоритет – ето защо шапката е може би най-любимият ни аксесоар, тъй като съчетава у себе си и моден нюх, и грижа за здравето и благоденствието.

Три модела шапки са задължителни, ако искате да сте в крак с модните тенденции

Както вече споменахме, носенето на шапка е не само израз на добра естетика и заинтересованост по отношение на модата, но и то предпазва от есенните ветрове и зимния студ. Ето защо днес избрахме три модела, които виждаме като задължителни аксесоари.

Разбира се, няма как да не споменем класическите шапки с козирка. Те са еднакво предпочитани и избирани както от дамите, така и от господата. Напоследък се забелязва тенденциите и към произвеждането на унисекс модели – така лесно с вашия партньор бихте могли да се сдобиете с общ моден аксесоар. Подхождат много на спортните и спортно-елегантните визии.

Вторият модел шапка, на който ни се иска да обърнем внимание, а баретата. Подчертано дамският модел на този тип шапка е наистина подходящ и идеално пасващ си с есенния сезон. Дами, ако желаете да блестите и да се отличавате с неподражаем и индивидуален стил, то изберете подходящата барета за есенно-зимната си ежедневна визия.

И, споменавайки студените сезони от годината, няма как да пропуснем и класическите плетени зимни шапки, които, освен с красотата си, ще ви радват достатъчно и с предпазването от студа.

Плетените зимни шапки са подходящи при почти всеки повод и ще ви осигурят топлина и мекота през мразовитите зимни дни

Независимо дали ще изберете изчистен модел плетена зимна шапка, или ще заложите на такъв с пискюли или помпон – изборът е изцяло ваш и зависи от собствените ви предпочитания и вкусове.

Имате възможността да се домогнете до наистина богато разнообразие от зимни шапки. Продължавайте да търсите, докато откриете най-точния модел за себе си.