Какви екскурзии до Гърция ще намерите в Руал Травел

Какви екскурзии до Гърция ще намерите в Руал Травел

Lifestyle

Екскурзиите до Гърция са определено сред най-популярните сред туристите от България. Гърция привлича както с географската си близост, така и с богатата си история, културни забележителности и природни дадености – най-вече с хиляди километри брегова ивица на континенталната й част и десетките острови в Средиземно море, които са част от територията й.

Какви оферти предлагаме

Екскурзии до Гърция

Руал Травел е туроператор, който може да Ви предложи както индивидуално пътуване, така и организирана екскурзия до южната ни съседка. Индивидуалните пътувания са предимно за почивка на морето и има оферти както със собствен транспорт, така и с автобус или самолет. При пътуване до някои от по-отдалечените острови или пък най-южните части на страната, препоръчваме да пътувате със самолет.

Офертите ни за организирани екскурзии до Гърция са предимно автобуси и са до дестинации като Солун, Метора, Атина, Делфи, остров Корфу, остров Санторини, остров Лефкада и др. Екскурзиите са с водач и екскурзовод на български език и включват богата екскурзоводска програма, обиколки до редица забележителности, настаняване, закуска и транспорт. Някои маршрути са на полупансион и в цената е включена и вечеря.

Кога да пътувате

Най-популярните периоди за пътуване до Гърция са пролетните празници – Първи май, Гергьовден, Великден, както и септемврийските такива – около 6-ти и 22-ри септември. Тези периоди са подходящи и за екскурзии, тъй като времето е хубаво, но големите летни жеги или тепърва предстоят или вече са отминали. Около празниците имате и възможност да пътувате, използвайки по-малко дни от годишната Ви платена отпуска. Напомняме, че с новоприетия преди няколко години закон, ако национален празник се падне в уикенд, се дава като почивен ден първият работен такъв от следващата седмица. Това значи, че почивните дни са гарантирани.

Ако пътувате за море препоръчваме да го правите през май и юни или първата част на юли и септември. Дори и октомври е подходящо, особено ако дестинацията Ви е някой от по-южните острови. През август температурите в Гърция са доста високи, а и тогава обичайно най-трудно се намират евтини предложения за хотели.

Как да намерите нашите екскурзии до Гърция

Посетете уеб сайта ни rual-travel.com, където ще намерите всичките ни оферти, представени с подробна информация за програмата, включените в цената услуги, както и изискванията за пътуване. Можете да резервирате и заплатите изцяло онлайн.

Можете и да ни потърсите по телефона или да посетите някой от офисите ни в страната, в случай че имате нужда от консултация. Руал Травел е една от първите туристически агенции на българския пазар и опитните ни служители ще Ви помогнат да намерите точно това, което търсите.