"Лоялен клиент" разработена за редовните клиенти на Technoarena.bg

Какво е програма „Лоялен клиент“ разработена за редовните клиенти на Technoarena.bg

Интересно

Всеки редовен клиент на даден магазин се надява да получи специални отстъпки в знак на благодарност за своята лоялност. Така той ще продължи да купува от конкретния търговец и ще го препоръча на своите близки и познати. Без значение за какви точно продукти става дума, когато получим добра отстъпка от редовните цени, ще се стигне и до значително спестяване на средства, докато правим поредната онлайн поръчка. 

В магазин ТехноАрена ще откриете разнообразни предложения за битова техника, които могат да бъдат закупени и на преференциална цена. Уверете се в многобройните предимства на лоялните клиенти на Technoarena, които вече се сдобиха с модерни електроуреди за дома.

Какво е програма “Лоялен клиент” от Техноарена

Стане ли дума за покупка на нови уреди за готвене, охлаждане и съхранение на храната, почистване на дома и прочее, дилемите в нас стават много. Започваме да си задаваме въпроси, свързани с качеството и функционалността, цените и отстъпките, като в крайна сметка се оказва, че когато пазаруваме редовно, можем да купуваме и доста по-изгодно. 

Магазин Техноарена предлага специална програма “Лоялен клиент”, от която всеки може да стане част. За да се включите в кампанията, е необходимо да се регистрирате в онлайн платформата и да поръчате избраните от Вас стоки през интернет. Ако предпочитате други методи за пазаруване, условията на програмата няма да важат и респективно ще загубите и шанса си да спестите една немалка сума пари. 

На какви условия трябва да отговаряме

Лоялните купувачи в магазин Техноарена се ползват със специални привилегии, които ги карат да се чувстват важни и значими. За да получите и Вие статут на ВИП купувач, трябва да имате направени минимум 2 предходни покупки, като при всяка следваща ще можете да използвате 5% отстъпка от общата сума. За да я реализирате, е необходимо да въведете кода, който ще бъде изпратен до Вашия имейл, като тази практика се прилага при всяко едно следващо пазаруване. 

Какви видове електроуреди можем да открием в магазина

Използвайте момента и започнете да се борите за позицията “лоялен клиент” още сега. Ако до този момент не сте купували от Техноарена, но е време да се погрижите за дома си, заложете на това място, където Ви очакват:

 • Отоплителни уреди;
 • Черна техника;
 • Перални;
 • Фурни;
 • Хладилници;
 • Бойлери;
 • Уреди за вграждане;
 • Дребна техника;
 • Климатици;
 • Микровълнови;
 • Съдомиялни и още много други. 

Възможностите никога не са били по-добри за Вас. Не ги пропускайте и купете на сметка лесно, бързо и удобно и се включете в програмата за лоялни купувачи на Техноарена.