4 наложителни промени за стилното ви дамско бельо през есента и зимата

4 наложителни промени за стилното ви дамско бельо през есента и зимата

Мода и красота

Сезоните се менят, с тях се трансформират нагласите и потребностите ни, като това с пълна сила се отнася и до бельото

Както всеки нов сезон повелява, гардеробът на представителките на нежния пол претърпява значителна промяна. Ако сте успели да си набавите ценни находки в края на отминалите есен и зима, вероятно ще се изкушите само малко още да попълните колекцията си от тоалети.

По отношение на бикините и сутиените, те са част от цял отделен раздел, грижливо поставен в мебелите ни за съхранение. Със сигурност вече сте в търсене на дамско бельо на супер цени, тъй като след края на летните дни нагласата е различна, потребностите също ще бъдат подложени на трансформация.

Удобна линия с висока талия

За предпочитане е през следващите месеци да избирате бельо с по-висока талия. От една страна то ще ви предпази от студа, а от друга – ще ви осигури максимален комфорт при съчетаване с панталони и дънки.

Дори в уюта на дома, където може да се разхождате с клин или халат, много по-приятно ще ви бъде да сте защитени с такъв тип модели.

Плътни материи

Безшевното бельо ще продължи да ви интригува, но може сега да заложите на малко по-плътни материи. Целта отново е да се снабдите с повече топлина през зимата и влажната есен.

Може да се окаже, че така неусетно сте постигнали добра температура на тялото си, което обезсмисля прекаленото трупане на няколко слоя дрехи.

Помислете да инвестирате и в няколко комплекта термо бельо, особено ако сте любителки на снежните забавления.

Елегантни с боди бельо

Бодитата категорично могат да са удобни, ако откриете своята кройка и размер. Те са чудесно решение за актуалния период, тъй като се явяват допълнителна бариера срещу ниските градуси навън.

За тях няма колебание, че изглеждат елегантно и ще ви позволяват да подчертаете своята женственост.

Дрескод в червено

Не, още е рано за Коледа, но е тъкмо навреме да си поръчате бельо в червен цвят. Сменете гамата и прегърнете по-дълбоки и богати вариации – бордо, зелено, шоколадово, които ще разнообразят стила ви, а и ще подсилят присъствието на липсващата ви естествена топлина.